Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Συνέντευξη με τους JULIAN'S LULLABY

Οι Julian's Lullaby είναι μαγευτικοί, αιθέριοι, αλλά και σκοτεινοί. Το "Prisoner Of Emotions" μας φυλακίζει, όπως δείχνει και ο τίτλος, στα συναισθήματά μας, ενώ φέτος οι Julian's Lullaby ετοιμάζονται να παίξουν στο Αθηναϊκό "Ladies Of Metal" Festival.

 Aρχικά ποιοι είναι οι Julian's Lullaby;
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία!
Η τωρινή σύνθεση του σχήματος είναι: Anna Lullaby (γυναικεια φωνητικά), George Saddler (αντρικά φωνητικά, μπάσο, στίχοι), Elias Negrin (κιθάρες, σύνθεση). Τα υπόλοιπα μέλη (τύμπανα, βιολί και σόλο κιθάρες) είναι session. Επίσης η Άννα Σπανογιώργου γράφει αρκετούς στίχους για μας, όπως στα Prisoner of Emotions, Hell’s Door, Domino κ.α. Συνεργαζόμαστε από το πρώτο άλμπουμ.

Πώς εμπνευστήκατε το όνομα του συγκροτήματος;
Το όνομα έχει μια λίγο αστεία ιστορία, σε ένα παλιότερο σχήμα που έπαιζε ο Ηλίας είχε το παρατσούκλι July - το οποίο έγινε Julian μιας και ηχούσε καλύτερα ως πρώτο συνθετικό - το Lullaby είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι των Cure. Γενικά ο σκοπός ήταν να μην είναι ένα κοινότυπο όνομα ή να προδίδει την μουσική κατεύθυνση, ο καθένας το φαντάζεται διαφορετικά.

Ποια η ανταπόκριση κοινού και κριτικών στο "Prisoner Of Emotions";
Πολύ καλή νομίζουμε αν κρίνουμε από τα σχόλια και τις κριτικές που διαβάζουμε! Και εμείς είμαστε υπερ-ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.


Πόσο καιρό χρειαστήκατε για να φτάσετε στο τελικό αποτέλεσμα του άλμπουμ; Είστε ευχαριστημένοι;
Όπως είπαμε και πιο πάνω, πολύ ικανοποιημένοι! Μας πήρε περίπου 2 χρόνια η ηχογράφηση/ μίξη/ παραγωγή, αλλά αυτό ήταν περισσότερο λόγω συγκυριών παρά το ότι όντως χρειαζόμασταν τόσο καιρό. Μεσολάβησαν κενά διαστήματα, άλλαξαν κάποια μέλη έπρεπε να βρούμε τους κατάλληλους συνεργάτες να γίνει σωστή δουλειά.

 Τι σας οδήγησε στην απόφαση το "Hell's Door" να είναι το πρώτο δείγμα από το άλμπουμ;
Είναι το πιο ολοκληρωμένο μας κομμάτι, έχει όλα τα συστατικά της μουσικής μας οπότε ικανό να μας αντιπροσωπεύει σε κάποιον που δεν μας γνωρίζει ή θέλει ένα δείγμα της δουλειάς μας. Υπήρχε μια μικρή ανησυχία για το αν έπρεπε να το επιλέξουμε λόγω της μεγάλης του διάρκειας αλλά ήταν η καλύτερη επιλογή.

Πάνω από δύο χρόνια πέρασαν από την κυκλοφορία του άλμπουμ. Να περιμένουμε κάτι νέο από εσάς;
Είμαστε ήδη σε στάδιο προ-παραγωγής, έχουμε γράψει μεγάλο μέρος του επόμενου άλμπουμ.

Τι να περιμένουμε από τη συμμετοχή σας στο "Ladies Of Metal" Fest;
Η ζωντανή εκτέλεση των τραγουδιών μας διαφέρει από το στούντιο, δεν κάνουμε “πιστή” αναπαραγωγή, προτιμούμε μια πιο άμεση/ αμιγώς κιθαριστική απόδοση των τραγουδιών με κάποια προηχογραφημένα μέρη. 

Αφού σας ευχαριστήσουμε ας απολαύσουμε όλοι μαζί το "Starbringer" 

www.julian-lullaby.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου