Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Συνέντευξη με τους Dimlight


Αρχικά, σε τι φάση πετυχαίνουμε τους Dimlight;

Στην χειρότερη, μια αρχαιά προφητεία είχε πει ότι σε 15 χρόνια θα έχουμε γίνει διάσημοι. Οπότε τώρα απλά κάνουμε υπομονή έχοντας παράλληλα πολύ όρεξη για συναυλίες, πρόβες και νέες συνθέσεις!

Πριν περίπου ένα χρόνο κυκλοφορήσατε το τελευταίο μέρος μιας τριλογίας. Τι κρύβει αυτό το εγχείρημα;

Αυτό το εγχείρημα κρύβει πολλά συναισθήματα και ώρες δουλείας. Αρκεί να έχεις όρεξη για πολύ μουσική και χρόνο να διαθέσεις και είμαι σίγουρος ότι θα το χάρεις. Πάντα θέλαμε πολύ να κάνουμε μια τόσο μεγάλη και πολύπλευρη κυκλοφορία. Χαίρομαι που το καταφέραμε.

Πόσο καιρό χρειάστηκε να δουλέψετε πάνω σε αυτήν την τριλογία;

Γενικότερα κατά μέσο ορό θέλουμε 2 γεμάτα χρονιά για να τελειώσουμε εάν δίσκο. Στην περίπτωση του Kingdom Of Horrors χρειάστηκαν 2 γεμάτα χρόνια για να τελειώσουν 3 δίσκοι. Είχαμε απλά πολύ όρεξη για δουλειά μάλλον!

Πρόσφατα κυκλοφορήσατε μία διασκευή στο "Electric Funeral" πώς προέκυψε αυτό;

Είναι φόρος τιμής στους Black Sabbath διότι μας αρέσουν πολύ. Δουλέψαμε αρκετά πάνω σε αυτό και θεωρώ ότι έδεσε ωραία. Το έχουμε κάνει δικό μας τραγούδι και νομίζω αυτό είναι και το νόημα μιας διασκευής. Ποτέ δεν μας άρεσαν οι επανεκτελέσεις, είναι απλά περιττές αν δεν σκοπεύεις να παίξεις σε κάποιο αφιέρωμα η για διασκέδαση σε μια μπυραρία ως cover band.


Πώς είναι η συνεργασία σας με τη Mora;

Εξαιρετική! Είναι μια πολύ καλή μουσικός με πολύ όρεξη και αγάπη για την μπάντα!

Ποιες οι εμπειρίες σας από το περσινό Ladies Of Metal και πώς νιώθετε που θα συμμετάσχετε και φέτος;

Είναι εάν τρομερά οργανωμένο φεστιβάλ! Και είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που συμμετέχουμε για δεύτερη συνεχομένη χρόνια σε αυτό! Ο κόσμος πέρσι το αγκάλιασε και το ίδιο θα γίνει πιστεύω και φέτος.

Τι να περιμένουμε από αυτή την εμφάνιση;

Θα είναι μια πολύ δυνατή εμφάνιση με σετ βασισμένο στους 2 τελευταίους μας δίσκους!

Ποια είναι τα σχέδια σας για το άμεσο μέλλον;

Στα σχέδια μας είναι να γράψουμε νέο υλικό, να κάνουμε μερικές ακόμα συναυλίες στο εξωτερικό αλλά και στην χώρα μας και φυσικά να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε!

OFFICIAL LINKS
https://www.instagram.com/dimlight_official

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου