Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

BEFORE SUNDAY– “Anticipation” – (2020, Rockshot Records)


Τι μπορούν να κάνουν μια υπέροχη φωνή και κάποιες τραγουδάρες; Η απάντηση όταν παίζεις ποπ είναι ΘΑΥΜΑΤΑ! Στην περίπτωση των BEFORE SUNDAY η υπέροχη και μαγευτική φωνή της Στέλλας Παντελούδη ξεδιπλώνεται σε όλες της τις πτυχές πάνω σε κάποια υπέροχα ποπ τραγούδια στο άλμπουμ "Anticipation" και πραγματικά εντυπωσιάζει.
Η μπάντα κυκλοφόρησε μόλις το εν λόγω άλμπουμ και πέρα από κάποιες εμφανίσεις με τους μεγάλους Pavlovs Dog σε Ελλάδα και εξωτερικό δεν έδειχναν να έχουν απασχολήσει το χώρο, όμως είναι μια αξιοσημείωτη προσθήκη στο χώρο των νέων καλλιτεχνών.
Κατ’ αρχάς το αρκετά αισιόδοξο ποπ που παίζουν δείχνει να απέχει πολύ από δήθεν ψαγμένα ακούσματα που κατά καιρούς προσπαθούν με εκκεντρικό τρόπο να μας αποσπάσουν την προσοχή. Κεφάτο κιθαριστικό ποπ βρε αδερφέ και να ανέβει η διάθεση , επιτέλους. Σε κομμάτια όπως το "Big House" σε προκαλούν να χορέψεις και να ξεσπάσεις, ενώ είναι τόση η ευφορία που σου προκαλούν σε όλο το άλμπουμ που σου φτιάχνουν τη διάθεση όπως και να είσαι.
Ευκολομνημόνευτα ρεφρέν και συναρπαστικές μελωδίες ξεπηδούν συνέχεια σε κάθε άκουσμα, ενώ είναι ένα άλμπουμ που δε χρειάζεται πολλές ακροάσεις. Ειδικά αυτό για τις τραγουδάρες και την τραγουδίστρια το καταλαβαίνεις αμέσως!
Δε χρειάζεται βέβαια ερώτημα για το αν είναι άρτια η δουλειά τους. Στο μουσικό χώρο που διάλεξαν είναι απαραίτητο να έχεις ανεπτυγμένη μουσική γνώση αλλά και σωστή και σύγχρονη παραγωγή. Οι BEFORE SUNDAY τα έχουν όλα αυτά.
Το μουσικό τοπίο εν έτει 2020 μοιάζει αρκετά ομιχλώδες και δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουν να αρπάξουν κάθε ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί. Όμως έχοντας ήδη μια τόσο τεράστια τραγουδίστρια που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ονόματα παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως και τα κατάλληλα κομμάτια, δείχνουν ικανοί για πολύ μεγάλα πράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου