Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015

No Music, No Holidays Jan 2, 2015 @ STAGE, LarissaΗ φετινή χρονιά ξεκίνησε με ένα μουσικό φεστιβάλ το οποίο έλαβε χώρα στον πάντα φιλόξενο χώρο του Stage, διοργάνωσε η True To The Game Records και περιλάμβανε τέσσερα μουσικά σχήματα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και φυσικά Λάρισα, τα οποία και καλύπτανε ένα ευρύ φάσμα της rock και metal μουσικής.
Η συναυλία ξεκίνησε με τους Fold The Nuts”, ένα αρκετά κεφάτο punk rock σχήμα το οποίο έπαιξε τόσο δικά τους τραγούδια (ξεχώρισα τα “History & Heroes” και “Fortune Teller όσο και δύο διασκευές, το “Rat Race” των Bigwig (από το δίσκο Reclamation) και το “Dont Leave Me” των Blink 182 (από το δίσκο Enema Of The State, αυτό με την πορνοστάρ Janine Lindemulder στο εξώφυλλο ντυμένη νοσοκόμα).
Fold The Nuts


Σειρά είχανε οι Λαρισαίοι “Portrait Of My Failure”, ένα εξαιρετικό για το είδος τους γκρουπ. Οι Portrait Of My Failure παίζουνε metalcore με αρκετά όμως μελωδικά περάσματα που εναλλάσσονται με τα brutal φωνητικά και με progressive στοιχεία που δημιουργούν τελικά ένα όμορφο αποτέλεσμα. Παίξανε τόσο δικά τους τραγούδια, αλλά και διασκευές και μου αρέσανε τα “The Other Side Of Perfection”, “Deliver Me” (cover Parkway Drive από το Deep Blue του 2010) και φυσικά το “Memories” με το οποίο και κλείσανε την εμφάνισή τους.

Portrait Of My Failure
Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρανε οι Θεσσαλονικείς Bat Signal ένα καθαρόαιμο punk rοcknroll σχήμα, το οποίο άφησε άριστες εντυπώσεις. Ξεκινήσανε με τρία νέα κομμάτια, τα Your Little Life, Tired Or Ready και Open Chords στα οποία φάνηκαν ξεκάθαρα οι punk επιρροές τους από συγκροτήματα όπως οι Sex Pistols και μετά συνεχίσανε με τραγούδια από την πρώτη τους ομώνυμη κυκλοφορία όπου και ξεδιπλώσανε ολόκληρο το rnr ταλέντο τους δείχνοντάς μας με ποιο τρόπο πρέπει να παίζεται στις μέρες μας. Ξεχώρισα ιδιαίτερα τα  Bruce Cambell, Hatchet, Robin Hood, και Back To My Home με το οποίο και κλείσανε τη setlist, ενώ παίξανε και ένα cover στο Denim Demon των Turbonegro από το δίσκο Ass Cobra.
Bat Signal
Τη συναυλία κλείσανε οι “Hidden In The Basement” από τη Λάρισα, ένα αρκετά ελπιδοφόρο southern-stoner συγκρότημα οι οποίοι με φοβερή ενεργητικότητα μετατρέψανε το Stage σε ένα φλεγόμενο καζάνι έτοιμο να εκραγεί. Παίξανε τραγούδια από τον προσωπικό τους δίσκο “Ego”, ενώ δεν έλλειψε και μια διασκευή στο “Five To One” των Doors, τραγούδι που αρέσκονται να το διασκευάζουν με τον μοναδικό τους τρόπο και οι Govt Mule. Παρόλο το μικρό πρόβλημα που είχε ο Θάνος με το καλώδιο παρουσιαστήκανε αρκετά speedαριστοί και οδήγησαν το κοινό και στο απαραίτητο moshing. Κλείσανε με το “Feed The Ignorant” και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε καινούρια τους δουλειά στα χέρια μας, καθώς μας προϊδεάσανε ήδη με ένα νέο τραγούδι που μας παρουσιάσανε το “Perfect Man”. 
Hidden In The Basement
Το όλο event συνεχίστηκε με after party στο γνωστό bar Βono.

Πρωτοδημοσιεύθηκε στο rocktime.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου