Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

AMKEN, Warbound Order, ShadowGrin 31 Ιανουαρίου Memphis Rock Bar


Το live ανοίγουν οι ShadowGrin, πατρινή Thrash/Power μπάντα που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2014 από τους: Πάρι Χατζηθεοδώρου (κιθάρα), Δημήτρη Παπαδόπουλο (κιθάρα), Κώστα Ελευθεριάδη (μπάσο) και Θάνο Καραλή (τύμπανα). Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ο Χρήστος Γκόλφης πήρε την θέση πίσω από το μικρόφωνο και η μπάντα άρχισε να διασκευάζει κομμάτια από Iced Earth, Blind Guardian, Savatage κ.α ενώ παράλληλα άρχισε να συνθέτει δικό της υλικό.

Στη συνέχεια εμφανίζονται οι Warbound Order. Thrash Metal σχήμα που δημιουργήθηκε το 2009 στην Πάτρα. Μετά από αρκετά τοπικά live την Άνοιξη του 2014 κυκλοφόρησαν το demo ''Start Your War'' φανερά επηρεασμένοι από την παγκόσμια thrash metal σκηνή, το οποίο στην ψηφιακή του μορφή μπορεί να κατεβαστεί απο εδώ:

Τέλος, γρήγορο old-school αμερικάνικο thrash συνδυασμένο με αυτό το διαβόητο γερμανικό κοπάνημα απο την τετράδα των AMKEN, κάτω από τον τίτλο της πρώτης τους κυκλοφορίας, το "Adrenaline Shot" EP. Με ένα πρώτο video-clip για το κομμάτι 'Zombie Pets' (http://youtu.be/UX0x6n-VwAE) και ενθαρρυντικές κριτικές, εισβάλουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (http://youtu.be/Af6lmkQ6MPQ), κερδίζουν τον πρώτο διαγωνισμό Top of the Rocks και καθηλώνουν τα γερμανικά πλήθη στο πρώτο μεγάλο live τους στο εξωτερικό με τους death metal γίγαντες SIX FEET UNDER τον περασμένο Δεκέμβρη. Η μπάντα ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 στην Αθήνα.

Έναρξη : 21.00
Είσοδος Ελεύθερη
Μπύρα 2,5 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου