Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Enemy Of Reality LP Launch w/ The Silent Wedding + Devotion! Live at six d.o.g.s

Enemy Of Reality Official LP Launch

w/ The Silent Wedding + Devotion!

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 20:30

Είσοδος: 7 ευρώ

Οι Έλληνες symphonic metallers ENEMY OF REALITY, έχοντας νωρίτερα μέσα στο 2014, κυκλοφορήσει το ποιοτικότατο ντεμπούτο τους, “Rejected Gods”, μέσω της Βέλγικης FYB-Records, όπως κι έχοντας ανέβει στη σκηνή του –επίσης Βέλγικου- Metal Female Voices Fest (www.metalfemalevoicesfest.be), πραγματοποίησαν ένα μικρό tour στην Ελληνική επικράτεια, ντεμπουτάροντας στο σανίδι, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους σε αυτό και καταφέρνοντας τελικά να εισπράξουν τις θετικότερες κριτικές για τη δυναμική συναυλιακή και σκηνική τους παρουσία.

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου του 2015, οι ENEMY OF REALITY πραγματοποιούν την παρουσίαση του ντεμπούτο album τους, στο Αθηναϊκό Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι) υποσχόμενοι μία συναυλία-σταθμό για όποιον θα έχει την τύχη να παραβρεθεί σε αυτήν.

Ο ήχος των ENEMY OF REALITY είναι μελωδικός και επιβλητικός, έχοντας ως όχημά του την υπέροχα ευέλικτη φωνή της soprano Ηλιάνας Τσακιράκη, γνωστής και από την προηγούμενη θητεία της στους –επίσης συμφωνικούς- Meden Agan, όπως και από τη πολυσυζητημένη συμμετοχή της στο “The Great Mass”, των Ελλήνων death metal pioneers, Septic Flesh. Το “Rejected Gods” είναι μία σημαντικότατη κυκλοφορία για το ιδίωμα, γεγονός που καταδεικνύει τόσο η καλλιτεχνική/ μουσική του αξία, όσο και η πληθώρα καταξιωμένων συνεργατών/ συμμετοχών μέσα σε αυτό, όπως του ταλαντούχου Γάλλου Pierre-Alain D. // 3mmi Design στη δημιουργία του artwork, του πολυμήχανου Χρήστου Αντωνίου (Septic Flesh, Chaostar -official-) στη σύνθεση του εισαγωγικού τραγουδιού του album αλλά και πολυάριθμων τραγουδιστών όπως οι Ailyn Gimenez Sirenia (Sirenia), Mike Lepond (Symphony X), Androniki Skoula (Chaostar), Maxi Nil Official (Jaded Star Official, ex-Visions of Atlantis Official), καθένας εκ των οποίων προσδίδει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στο τελικό αποτέλεσμα, που περιστρέφεται θεματικά και στιχουργικά γύρω από την Ελληνική μυθολογία.

Οι ENEMY OF REALITY παρουσιάζουν το “Rejected Gods” ζωντανά για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 14 Φεβρουαρίου, 2015, ερχόμενοι να αποδείξουν τη φήμη τους ως ένα πολλά υποσχόμενο σχήμα στο παγκόσμιο symphonic metal στερέωμα αλλά και ως ένα δυνατό live act, γεγονός που θα κληθούν να επιβεβαιώσουν και στην εμφάνισή τους στο The Dames of Darkness Festival της Αγγλίας, στο οποίο εμφανίζονται τον Μάϊο, ως main support των Leaves' Eyes Official.

Επί σκηνής six d.o.g.s θα τους συνοδεύσουν οι πολυακουσμένοι label-mates τους, THE SILENT WEDDING, που από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους “Livin Experiments” και μετά, δεν έχουν σταματήσει να πραγματοποιούν ζωντανές εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδος, με αποκορύφωμα το 20ήμερο ευρωπαϊκό τους tour με τους Threshold και Overture, όπως και τις αξιομνημόνευτες εμφανίσεις τους με Saxon (Official) και Fates Warning επί ελληνικού εδάφους. Το ατμοσφαιρικό και ταυτόχρονα άκρως μελωδικό “heavy metal” τους έχει οδηγήσει σε συνεργασίες με σημαντικά ονόματα του χώρου τους, όπως ο sound engineer Michael “Miro” Rodenberg (KAMELOT, Edguy, Rhapsody κ.α.). και ο Travis Smith (artist) (υπεύθυνος για το εξώφυλλο του “Livin Expiments” και γνωστός από τις δουλειές του για τους Nevermore, Iced Earth και Opeth, μεταξύ άλλων).

Την βραδιά θα ανοίξουν οι DEVOTION!, ένα all-girl band, που συνδυάζει alternative / nu-rock / core / progressive στοιχεία, και το οποίο ξεχωρίζει παρά το νεαρό της ηλικίας των μελών του για την συνθετική δεινότητα και την ενέργεια που εξαπολύει από την σκηνή.




LINKS:

www.enemyofreality.com
www.facebook.com/pages/Enemy-Of-Realityofficial/448138575304840
www.thesilentwedding.com
www.facebook.com/thesilentwedding
www.facebook.com/Trailblazerrecords
www.facebook.com/pages/Devotion/478485295529759


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Trailblazer Records: trailblazer.recs@gmail.com / +30 694 81 82 236 (Δημήτρης Κότσης)


Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου