Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ENOCHIAN CROSS/ SYMFORIA/ FOUL ENTITY LIVE@ GHOST HOUSE, ATHENS 10/01/2015

Η καινούρια χρονιά μπαίνει δυναμικά για τους Αθηναίους metalheads με ένα Extreme Metal Live ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα με ακραίο ήχο και διάθεση στο Ghost House!!!


LINE- UP:
ENOCHIAN CROSS
SYMFORIA
FOUL ENTITY

Date: 10/ 1/ 2015
Live starts at 19.30.
Damage: 5e+ beer


Bios:
Enochian Cross
Οι Enochian Cross δημιουργήθηκαν τoν Χειμώνα του 2011 στην Αθήνα .Tον Φεβρουάριο του 2014 ηχογράφησαν το πρώτο τους single τραγούδι με τίτλο "Forest Of Afterlife" και κυκλοφόρησε τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς στο διαδίκτυο συνοδευόμενο με video clip. Για το άμεσο μέλλον, οι Enochian Cross ευελπιστούν για ηχογράφηση ενός δίσκου.

Symforia
Οι Symforia είναι μια Symphonic Occult Metal με πολλές επιρροες απο Black, Avant-Garde και άλλα είδη της metal,
μπάντα απο την Αθήνα, υπάρχουν απο τις αρχές του 2013. Στα μέσα του 2013 ξεκινησαν να γράφουν υλικό για το πρώτο τους EP με τίτλο "Nocturnal Symfonies Of The Unholy".Τελικά μετά απο 3 μήνες ηχογραφήσεων στο studio του J.Romanidis, ο J.Romanidis και ο G.Baxx έφεραν εις πέρας την πρώτη δουλειά της μπάντας.
Το "Nocturnal Symfonies Of The Unholy" απέσπασε πολύ καλές κριτικές τόσο απο Ελλάσα όσο και απο χώρες του εξωτερικού.Το ελληνικό (και οχι μονο) metal κοινό έχει δείξει ιδιαίτερη συμπάθεια στην μπάντα και στην μουσικη της.

Foul Entity
Οι Foul Entity είναι μια Old-School Death Metal μπάντα από Αθήνα που ξεκίνησαν στα τέλη του 2014. Πρόσφατα έπαιξαν στο Death Thrash Attack με τους Death Courier και δημοσίευσαν 3 από τα κομμάτια τους που περιλαμβάνονται στο Putrid Despair.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου