Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Warrior Path - "Warrior Path"

Bob Katsionis!!! Ένα όνομα εγγύηση!
Πόσες και πόσες μεγάλες ελληνικές μπάντες τον είχαν μέλος, πόσους δίσκους έχει γράψει που θεωρούνται κορυφαίοι είδος τους...πόσες μπάντες τον έχουν εμπιστευτεί στον τομέα της παραγωγής και των βίντεο κλιπ.
Εδώ  πέρα έχουμε άλλο ένα δείγμα της άρτιας δουλειάς του σαν παραγωγός και μουσικός, συνεπικουρούμενος από τα φοβερά κομμάτια του Ανδρέα Σινάνογλου και την τοπ φωνή του Γιάννη Παπαδόπουλου!!!
Το ομώνυμο άλμπουμ των WARRIOR PATH που έχει ήδη κάνει ένα σημαντικό κύκλο στις καρδιές των Metal φίλων στην Ελλάδα αλλά ΚΑΙ στο εξωτερικό, τα έχει όλα!
Δυνατά κομμάτια, επικά ή γρήγορα όπως και ακουστικά περάσματα και μπαλάντες!
Πραγματικά, αν αυτό το άλμπουμ είχε βγει στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 θα μιλούσαμε τώρα για το "next big thing”, αλλά οι μίζερες και άψυχες εποχές που ζούμε δεν το αφήνουν να δείξει το μεγαλείο στην ολότητά του!
Δεν πρέπει να μιζεριάζουμε όμως και να καταλάβουμε ότι αυτό το άλμπουμ με τα ισάξια κομμάτια του, έχει ήδη προκαλέσει ρίγος στις καρδιές των μεταλλάδων αν ά την υφήλιο και ήδη μας βάζει σε έντονη αναμονή για το επόμενο βήμα που όπως δηλώνει η μπάντα δε θα αργήσει και πολύ να έρθει!
Έχουμε λοιπόν εδώ μια μπάντα που χωρίς να αιθεροβατεί, πατώντας γερά στα πόδια της μας δίνει πολλές υποσχέσεις. Αν είσαι μεταλλάς, οφείλεις να το ακούσεις!!!
"The Path Of The Warrior" Ένα τραγούδι σκέτη απόλαυση!!!!!!
 
Tracklist:
Riders Of The Dragons
The Hunter
A Sinnersworld
Stormbringers
Black Night
The Path Of The Warrior
Fight For Your Life
Mighty Pirates
Dying Bird Of Prey
Valhalla I'm Coming


Links: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου