Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Συνέντευξη με τους Unveil The Sense


 Έχουμε τη χαρά να μιλάμε με τους Unveil The Sense, καθώς έχουμε ήδη ακούσει το νέο τους κομμάτι που έχει τον τίτλο «Prisoner». Ας σας γνωρίσει ο κόσμος και ας μάθουμε για αρχή ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτό το όνομα.
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2012 από τον Εmm (vocals) και George (bass) και το 2013 μπήκε ο Teo (drums).

 Έχετε πλέον σαν βάση σας, την Αγγλία. Είναι εύκολο εκεί να πραγματοποιηθούν τα όνειρα;
Όσο αφορά την μουσική από την αρχή που ήρθαμε στην Αγγλία ξέραμε ότι δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί το όνειρό μας αλλά σίγουρα υπάρχουν λίγες περισσότερες ευκαιρίες. Το θέμα είναι ότι άμα αγαπάς κάτι το προσπαθείς όσο μπορείς και ας είναι δύσκολο.

 Οι στίχοι με τους οποίους και ασχολείστε, από που έχει επιρροές;
Κατά κύριο λόγο οι στίχοι έχουν επιρροές από τα καθημερινά προβλήματα των ανθρώπων και επίσης από δικές μας προσωπικές εμπειρίες.

 Κάπως έτσι λειτούργησε και το νέο σας single; Μιλήστε μας για αυτό και για την δουλειά που έχει από πίσω του.
Το "Prisoner" μιλάει για την αγάπη και το ότι μερικές φορές νιώθουμε εγκλωβισμένοι λόγο αυτής και γι’ αυτό προσπαθούμε να ξεφύγουμε. Το κομμάτι αυτό εκπροσωπεί την μουσική που θέλουμε να παίζουμε . Η μουσική του κομματιού είναι παλιά ιδέα αλλά αποφασίσαμε να το προχωρήσουμε σαν ένα νέο ξεκίνημα.

 Πως έγινε το μεγάλο βήμα για το εξωτερικό; Είχε να κάνει με σπουδές ή ήταν κάτι καθαρά που αφορούσε τη μουσική; Ήταν κάτι που δεν το βρίσκατε στην Ελλάδα;
Ο Εmm και ο George ήταν στην ίδια σχολή στην Αθήνα από το 2010 και από τότε θέλανε να πάνε Αγγλία . Ο Τεο μπήκε στην μπάντα το 2013 και το 2014 πήγε πρώτος στο Λονδίνο για σπουδές και το 2015 όλο το συγκρότημα μετακόμισε στο Brigthon. Ήρθαμε στην Αγγλία για την μουσική και για σπουδές. Στην Ελλάδα το προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε αλλά θέλαμε να έρθουμε Αγγλία για περισσότερες ευκαιρίες.

6. Θα δοκιμάζατε να κάνετε κάτι πλέον στην Ελλάδα;
Δεν θα λέγαμε ποτέ όχι για Live στην Ελλάδα και για διακοπές αλλά πλέον έχουμε φτιάξει τις ζωές μας και την βάση μας στην Αγγλία.

 Με βάση το νέο σας single, θα ακολουθήσει και κάποιος δίσκος ή είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για αυτό;
Ο σκοπός του single είναι να δείξουμε ότι νέα πράγματα έρχονται από τους Unveil the Sense οπότε ναι στα πλάνα μας είναι η δημιουργία νέου δίσκου. Δεν ξέρουμε πότε θα είναι έτοιμος αλλά θέλουμε να είναι κάτι καλό .

 Υπάρχουν μουσικές σκηνές στην Αγγλία που έχετε παίξει; Είναι κάτι δύσκολο για να ξεκινήσεις;
Έχουμε παίξει σε αρκετά μέρη ( London, Brighton, Southampton, Folkestone και Eastbourne). Υπάρχουν μουσικές σκηνές απλά υπάρχουν και πολλά συγκροτήματα οπότε είναι δύσκολο να ξεκινήσεις να παίζεις και ειδικά τα δικά σου αυθεντικά κομμάτια.

 Ποιο κομμάτι από όλους τους στίχους που έχετε έως τώρα, σας έρχεται στο μυαλό;
Από το κομμάτι «Story» μιας και μιλάει για τις πρώτες μέρες στην Αγγλία και οι στίχοι είναι :
2000 miles away too far from my home
wonder in the street without coins for a phone
another night and i sleep again on the floor
maybe tomorrow i will know finally the right door .

Αφού σας ευχαριστήσουμε, ας απολαύσουμε όλοι μαζί το "Prisoner"
Links


Bandcamp Page:https://unveilthesense.bandcamp.com/releases

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου