Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Συνέντευξη με τους Crash Valley


Οι Crash Valley, από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας  έρχονται με το νέο single ‘War Babies” και είμαστε έτοιμοι να μάθουμε τα πάντα.

Καλώς μαs ήρθατε. Βρίσκεστε στην Αυστραλία πόσα χρόνια; Ήταν εύκολο το ξεκίνημα σας εκεί μουσικά;
Και οι τρεις μας γεννηθήκαμε στην Αυστραλία, οι γονείς μας έχουν μεταναστεύσει εδώ και πολλά χρόνια! Είχαμε καλή υποστήριξη από τις οικογένειές μας, αλλά η επιλογή μας το να ασχοληθούμε με την μουσική μας επιφύλαξε κάποιες απογοητεύσεις.

Ποιοι έχουν επηρεάσει την μουσική σας πορεία και απο που εμπνέεστε τους στίχους;
Οι μεγάλες Hard Rock και Metal μπάντες της δεκαετίας του '70 και του '80. Επίσης μεγαλώσαμε στα προάστια της εργατικής τάξης που δεν εντάσσονταν στις παραδοσιακές κουλτούρες των Ελλήνων ή των Αυστραλών. Μας έκανε να είμαστε ενωμένοι και  να είμαστε διαφορετικοί.

Το rock n roll, είναι μια αγάπη και ένα πάθος που μεγάλωσε με τα χρόνια; Υπήρχαν επιρροές από το σπίτι σας και τις οικογένειες σας;
Για μας, η μουσική ήταν η διαφυγή μας. Το Hard Rock και Metal ήταν για εμάς η εξέγερση μας, η απελευθέρωσή μας.

Πόσο θερμό είναι το κοινό με την μουσική σας;
‘Έχουμε καλή ανταπόκριση από το κοινό μέχρι τώρα στη μουσική μας

Το ‘War Babies” που έχετε κυκλοφορήσει, είναι ένα δυνατό κομμάτι με βαθύ νόημα. Ποια είναι η ιστορία του μέσα από τους στίχους και ποιο το μήνυμα που θέλετε να περάσετε;
Το "War Babies" είναι ένα τραγούδι για τη σημερινή γενιά, που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον συνεχούς πολέμου, εσωτερικούς και εξωτερικούς. Έχει γαλουχηθεί στη βία και είναι έτοιμη για ακόμη πιο τρομερούς πολέμους. Πρόκειται για ένα τραγούδι διαμαρτυρίας για την τρέχουσα κατάσταση του κόσμου και για το που κατευθύνεται.

Πως βλέπετε τη μουσική σήμερα; Υπάρχουν αξίες και είναι όντως τρόπος ζωής;
Η μουσική και ειδικά το Ροκ είναι και πάντα θα είναι και τρόπος ζωής. Όλοι πρέπει να θυμούνται ότι το Ροκ είναι μια διαρκής εξέγερση και ειδικά σήμερα, με τα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε.
Ετοιμάζετε κάτι αυτό το διάστημα;
Μόλις κυκλοφορήσαμε το δεύτερο μας τραγούδι "Stray" και το επόμενο διάστημα ετοιμάζουμε και το πρώτο μας EP.
Θα έχουμε τη χαρά να σας δούμε στην Ελλάδα;
Ελπίζουμε να είμαστε εκεί για να παίξουμε μερικές συναυλίες τον Σεπτέμβριο.

OFFICIAL LINKS


WAR BABIES – OFFICIAL VIDEO

STRAY - VIDEO
https://youtu.be/lb9XI7zoivw
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου