Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

HOT SUNDAY BLOOD – “Kein Licht” (Snooky Records, 17 Δεκεμβρίου 2019)

Έπεσε στα χέρια μας για δισκοκριτική το τρίτο άλμπουμ των Ιταλών HOT SUNDAY BLOOD που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες από την Snooky Records.
Η μπάντα σε υπνωτίζει από την πρώτη στιγμή, όπου σκάει το "Habits Abyss". Ένα ακουστικό τραγούδι που χρησιμεύει σαν πρελούδιο του άλμπουμ. Από την αρχή φαίνεται η μουσικότητα της μπάντας και η θεσπέσια φωνή του τραγουδιστή σε ένα πραγματικά περίεργο και ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέρον τραγούδι
Στο ίδιο μοτίβο και κλίμα μπαίνει το δεύτερο τραγούδι του άλμπουμ, το ομώνυμο "Kein Licht".  Όταν γίνεται το ηλεκτρικό ξέσπασμα σε ένα σημείο εντυπωσιάζεται με τον πολυσύνθετο ήχο της μπάντας. Πολύ ωραία διπλά φωνητικά και ένα άκουσμα κάπου ανάμεσα στους Godsmack και στις καλύτερες στιγμές του grunge των ‘90s! Στην κορύφωση του κομματιού έχουμε και υψίφωνες κραυγές που όμως ταιριάζουν απόλυτα στο κλίμα του κομματιού!
Τρίτο κομμάτι το "No Way Out". Κάπως πιο επιθετικό κομμάτι, αλλά πάντα πολύ μελωδικό και παρατηρούμε για μια ακόμα φορά το πόσο ταλαντούχο τραγουδιστή έχει η μπάντα. Όμορφες διπλές κιθάρες και  περισσότερες metal επιρροές . Θυμίζει λίγο Pantera, αλλά γενικά δε μπορείς να πεις ότι αυτή η μπάντα αντιγράφει κάτι, όπως δυστυχώς πολύ συχνά συμβαίνει.
Τέταρτο κομμάτι του άλμπουμ το βίντεο κλιπ και καλύτερο κομμάτι της δουλειάς, το "The Long Winters Embrace”. Μαγευτικό και εκστατικό, εναλλάσσει συνεχώς ατμόσφαιρες και οι υπέροχες διπλές κιθάρες ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την ποιότητά του. Συναρπαστικό!
Τα τελευταία δύο κομμάτια του άλμπουμ, το "Time Machine" και το "40 Steps" κρατάνε πολύ ψηλά το επίπεδο και μας δείχνουν τα ίδια ωραία στοιχεία που συναντήσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του θεσπέσιου άλμπουμ!
Επενδύστε στους HOT SUNDAY BLOOD γιατί αξίζουν, Σίγουρα μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες από το εξωτερικό που ακούσαμε στους πρώτους μήνες τους 2020!

Links
https://open.spotify.com/artist/2TLQD6EqQ15aNOaRqiyLm6?si=aWOBegwkQO-ZOTmjSqTuug



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου