Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

A Tribute Band To BLACK SABBATH @STAGE Mar 27, 2015

  Την Παρασκευή 27 Μαρτίου μαζευτήκαμε στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Stage για να τιμήσουμε ένα θρυλικό συγκρότημα της Heavy Metal μουσικής, τους τρισμέγιστους Black Sabbath. Μουσικοί από διάφορες μπάντες της Λάρισας παρουσιάσανε στο φιλοθέαμον και φιλόμουσο κοινό ένα setlist από όλες σχεδόν τις περιόδους των Sabbath δίνοντας κυρίως έμφαση, όπως ήταν λογικό, στην πρώτη (με Ozzy) και στη δεύτερη (με Ronnie James Dio) περίοδο.
  Το headbanging ήτανε απλά ασταμάτητο (ιδιαίτερα από το Θωμά του Rock Music Store) και τόσο οι μουσικοί, αλλά και οι παρευρισκόμενοι το ευχαριστηθήκαμε ιδιαίτερα, ενώ δεν μας έλλειψε ούτε το stagediving (κυρίως από το Tziou των Murder Angels). Στο κλείσιμο του live η μπάντα ανέβασε στη σκηνή και όποιον οπαδό ήθελε, για να τραγουδήσουνε μαζί το θρυλικό Paranoid.
  Πολύ θετικό το γεγονός ότι στο live μαζευτήκανε άνθρωποι κάθε ηλικίας, αποδεικνύοντας απλά τη διαχρονικότητα των κομματιών των Black Sabbath. To όλο event έκλεισε με τις μουσικές επιλογές του Κώστα από το Stage, οι οποίες μας θυμίσανε παλιές και δοξασμένες εποχές της ροκ μουσικής.



2 σχόλια: