Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

UNIVERSE217 Live in Larissa w/ special guests: DREAMRITES & DAFFODIL

Universe217 new album “Change” live presentation in Larissa
Στο Stage Larissa (Ήρας & Φιλίππου 8)
Κυριακή 29 Μαϊου 2016
Έναρξη: 21:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
• 6€ (προπώληση)
• 8€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Μεταλλουργείο (Βενιζέλου 136)
Snuff Tobacco Store (Φιλελλήνων 53 & Κουμουνδούρου 1)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

H ελληνική σκηνή, στο πεδίο του σκληρού ήχου, τα τελευταία χρόνια διαγράφει μία συνεχόμενα ανοδική πορεία. Οι Universe217 είναι ένα από τα σημαντικά συγκροτήματα αυτής της σκηνής, με άξονα την συνέπεια στη συχνότητα με την οποια δισκογραφούν, όσο και μία σταθερά έντονη συναυλιακή δραστηριότητα.

Μέρος του δυναμικού της γερμανικής εταιρείας Ván Records (έδρα ονομάτων όπως οι The Devil's Blood, Year Of The Goat, Attic, Castle - Metal Band, Atlantean Kodex, Necros Christos, The Ruins Of Beverast, Vanderbuyst κ.α.) κυκλοφορούν τον τρίτο τους δισκο μέσω του συγκεκριμένου label, ο οποίος τιτλοφορείται “Change” και είναι διαθέσιμος από τις 18 Μαρτίου σε CD και LP, σε όλη την Ευρώπη.

Με αυτό, το τέταρτο full-length album τους (όγδοη συνολικά κυκλοφορια), οι Universe217 εκδηλώνουν για άλλη μία φορά τις περιπετειώδεις διαθέσεις τους, αποδεικνύοντας ότι για το συγκεκριμένο συγκρότημα ο heavy ήχος δεν χωράει σε “κουτάκια”. Όροι όπως doom, post rock / metal, drone, psych, ambient κ.ο.κ. δεν λειτουργούν ως κέλυφος κάτω από το οποίο θα επαναπαυτεί η μουσική του σχήματος, αλλά λογίζονται περισσότερο σαν σημεία εκκίνησης από τα οποία ξεκινάει η δημιουργική έκφρασή του και σε συνδυασμό με την πειραματική καθώς και ανατρεπτική ματιά του, καταλήγει σε ένα ξεκάθαρα προσωπικό ύφος, κάτι που συμβαίνει αρκετά σπάνια στη μουσική πραγματικότητα της σημερινής εποχής.

Κρατήστε λοιπόν την ημερομηνία της Κυριακής 29 Μαϊου κατά την οποία οι Universe217, με αφορμή την κυκλοφορία του "Change", εμφανίζονται στο Stage Larissa, για μία συναυλία που θα κάνουμε καιρό να ξεχάσουμε.

***

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Dreamrites και οι Daffodil.


LINKS:
Universe217: www.facebook.com/universe217
Dreamrites: www.facebook.com/Dreamrites
Daffodil: www.facebook.com/Daffodil-280981445396267
Stage Larissa: www.facebook.com/stage.larissa
• 3P Lab: www.facebook.com/3plabgr

***

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
3P Lab: 3plabgr@gmail.com / +30 694 81 82 236 (Δημήτρης Κότσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου