Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

The Pol Pot Orchestra (A Tribute To Dead Kennedys), The Malloy’s Kids Live At Stage, Larissa Feb 6, 2015



Την Παρασκευή 6 Φλεβάρη συναθροιστήκαμε στο φιλόξενο χώρο του Stage για να παρακολουθήσουμε μια συναυλία αφιερωμένη στο punk και στους Dead Kennedys.
Τη βραδιά ανοίξανε οι The Malloys Kids από τον Τύρναβο, τους οποίους έβλεπα για πρώτη φορά, καθώς λόγω σατανικής σύμπτωσης δεν είχα την ευκαιρία να τους παρακολουθήσω μέχρι σήμερα. Προσωπικά με αφήσανε απόλυτα ικανοποιημένο με το ξέφρενο horror punknroll που μας παρουσιάσανε. Παίξανε δώδεκα τραγούδια και ξεχώρισα τα: Καταστροφή, Θάνατος και Παράφρων, με το οποίο κλείσανε και το setlist τους.
Στη συνέχεια οι Pol Pot Orchestra ανέλαβαν την ευχάριστη, τόσο για εμάς όσο και για αυτούς, υποχρέωση να μας ξαναθυμίσουν την παλιά, καλή χρυσή εποχή που οι Dead Kennedys κυριαρχούσαν στο παγκόσμιο punk, και όχι μόνο, στερέωμα με δίσκους σαν το “Fresh Fruit For Rotting Vegetables” και “Plastic Surgery Disasters”.
στους οποίους άλλωστε βασίσανε και το μεγαλύτερο μέρος του set. Ενδεικτικά αναφέρω τα “Too Drunk To Fuck”, “Kill The Poor”, “Nazi Punks Fuck Off”, “California Über Alles”, και “Holiday In Campodia”, ενώ για ανκόρ ξαναπαίξανε το“Too Drunk To Fuck” ύστερα από απαίτηση του κοινού. 


Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω πως οι tribute βραδιές προσφέρουν στους περισσότερους από μας την ευκαιρία να θυμηθούμε αλλοτινές μουσικές εξερευνήσεις, ιδιαίτερα για συγκροτήματα του μεγέθους των Dead Kennedys, τους οποίους δεν είχαμε την τύχη να τους παρακολουθήσουμε ζωντανά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου