Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

A.M.A. Fest Vol. V @ STAGE 21 Φεβρουαρίου 2015




Ο Σύλλογος Φίλων Ροκ/Μεταλ Μουσικής Λάρισας, διοργανώνει στις 21-2-2015, ημέρα Σάββατο και με ώρα έναρξης τις 20:30 μ.μ, στο φιλόξενο χώρο του Stage (Ήρας και Φιλίππου 8), το Πέμπτο φεστιβάλ τύπου A.M.A, με σκοπό την προώθηση και ανάδειξη των εγχώριων συγκροτημάτων.
Εναρκτήρια μπάντα είναι οι Cryptic Omen, οι οποίοι , δημιουργήθηκαν στα μέσα του ’14 και παίζουν melodic metalcore και θα μας παρουσιάσουν τραγούδια δικά τους, όπως και διασκευές γνωστών επιτυχιών. Η μουσική τους επιρροή πηγάζει από συγκροτήματα όπως οι Parkway Drive, As I Lay Dying, Burry Tomorrow, Chelsea Grin, Slipknot, Miss May I.

Δεύτερη μπάντα οι Inmost Ego, οι οποίοι δημιουργήθηκαν το 2005 και έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα δύο ep και ένα άλμπουμ! Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από “heavy” στοιχεία και απαλά ηχοτοπία. Οι δομές ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και περιλαμβάνουν προοδευτικά στοιχεία, κλιμακούμενες συνθέσεις αλλά και σιωπηρές στιγμές, δημιουργώντας μια μετάβαση στη σκοτεινή πλευρά του εσωτερικού εαυτού.

Ακολούθως θα εμφανισθούν οι Rusty Rock , των οποίων η εκρηκτική σκηνική παρουσία είναι το μεγάλο τους ατού! Με διασκευές σε τραγούδια συγκροτημάτων όπως οι AC/DC, Motorhead κλπ, αλλά και με δικό τους πλούσιο υλικό, υπόσχονται να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα.

Τελευταία, η headline μπάντα αυτού το φεστιβάλ , οι Crosswind. Έπειτα από μια μακρά ιστορία στην Ελληνική Μέταλ σκηνή και με αρκετές ep κυκλοφορίες, φέτος θα τους δούμε στη Λάρισα, στο πλαίσιο της περιοδείας τους για την προώθηση του δίσκου “Vicious Dominion”. Μία από τις καλύτερες στιγμές της έως τώρα καριέρας τους, ήταν σίγουρα, η συμμετοχή στο Magic Circle Festival IV , στη Σλοβενία , όπου μοιράστηκαν τη σκηνή με συγκροτήματα θρύλοι, όπως οι VIRGIN STEELE, KAMELOT, ARCH ENEMY και MANOWAR.


Τιμή Εισιτηρίων : 

8 ευρώ ( προπώληση ) και 10 ευρώ ( ταμείο ).
Σημεία προπώλησης :
Μεταλλουργείο (Βενιζέλου 136) 
RockMusic Store ( Κοραή 34 )

 Links στο Facebook:

A.M.A.Fest Vol. V
Stage
Μεταλλουργείο
Rock Music Store
Crosswind
Rusty Rock
Immost Ego
Cryptic Omen

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου