Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Planet Of Zeus, Craang - @ Stage Club, Larissa Nov 20, 2014
   Βραδάκι Πέμπτης και στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του Stage στη Λάρισα οι οιωνοί προμήνυαν ότι το event θα ήτανε πολύ, μα πολύ καυτό. Ήδη από νωρίς η αίθουσα είχε αρκετό κόσμο που ανυπομονούσε να ακούσει για ακόμη μία φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα τους Planet Of Zeus.
Τη συναυλία ανοίξανε οι Craang, ένα μουσικό τρίο από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι τον περασμένο Μάιο κυκλοφορήσανε το “To The Estimated Size Of the Universe”.
Κινούμενοι στα όρια του fuzz, psychedelic και stoner rock μας παρουσιάσανε και τα τέσσερα, μεγάλα σε διάρκεια, τραγούδια του δίσκου, τα “Slo Forward Jam”, “Butterfly”, “Magnolia” και “The Meteorian”. Παρά το γεγονός ότι για τη Θεανώ, τη μπασίστρια του συγκροτήματος, το live της Λάρισας αποτέλεσε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με την μπάντα, οι Craang παρουσιάστηκαν αρκετά σφιχτοδεμένοι και προετοίμασαν κατάλληλα το φιλοθέαμον ακροατήριο για το τι μέλλει γενέσθαι.

                                                                         Craang
   

   Οι Planet Of Zeus παρουσιάστηκαν στη σκηνή λίγο μετά τις 11:00μμ και επικράτησε ο απόλυτος πανικός. Με καταπληκτική σκηνική παρουσία ξεσήκωσαν το κοινό με τους γνώριμους rnr, stoner-southern ρυθμούς τους, παρουσιάζοντας τραγούδια που καλύπτανε ολόκληρο το φάσμα της δισκογραφικής τους παρουσίας. Παίξανε τα “Woke Up Dead”, “Something’s Wrong”, “Space Loop” και “Eat Me Alive από το “Eleven The Hard Way”,  τα “Dawn Of The Dead” και “Macho Libre” από το ομώνυμο δίσκο και τα “The Great Dandolos”, “Sky Highheels”, “A Girl Named Greed”, “No Tomorrow”, “Burn This City Down” και “Vigilante” από το τον ομώνυμο πρόσφατο δίσκο τους

                                                                     Planet Of ZeusΓια encore κρατήσανε τα “Leftovers” και “Vanity Suit” από το “Macho Libre”. Είναι περιττό να δηλώσουμε πως το κοινό δε σταμάτησε δευτερόλεπτο να τραγουδάει και να χορεύει, ενώ επιδόθηκε και στο απαραίτητο moshing αποδεικνύοντας έτσι πόσο πολύ αγαπητοί και δημοφιλείς  είναι οι Planet Of Zeus στην πόλη της Λάρισας. Εις το επανιδείν μάγκες.  

                                                   Με τον Μπάμπη των Planet Of Zeus

Πρωτοδημοσιεύθηκε στο rocktime.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου