Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

COUNTOWN – αέναος κύκλος

Σας παρουσιάζουμε τους COUNTOWN και το νέο τους άλμπουμ «αέναος κύκλος».
Είναι η δεύτερη κυκλοφορία του Nu Metal Rap Core σχήματος  και περιέχει 12 τραγούδια, ανάμεσά τους και η διασκευή του τραγουδιού «Θάλασσα μου σκοτεινή» του Νίκου Πορτοκάλογλου.
To Nu Metal Rap Core αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μουσικά είδη, γιατί καλείσαι σαν δημιουργός να ταιριάξεις φαινομενικά αταίριαστα μουσικά θέματα, ρυθμούς, κάτι που φαντάζει δύσκολο και ριψοκίνδυνο, δεδομένου του ότι το αποτέλεσμα μπορεί να σε δικαιώσει…αλλά μπορεί και όχι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση σίγουρα ισχύει το πρώτο, καθώς η άριστη τεχνική τους κατάρτιση καταφέρνει να ισορροπεί στο  Metal & Rap επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα ένα αποτέλεσμα που αποτυπώνεται με την πρώτη στο μυαλό του ακροατή, πράγμα που δεν συναντάς εύκολα στο συγκεκριμένο είδος.
 Έχουν δυνατές συνθέσεις που σπάνε κόκκαλα και το άλμπουμ είναι πραγματικά πολύ μελετημένο και αψεγάδιαστο μέχρι και την τελευταία του νότα!
 Εν ολίγοις έβγαλαν έναν μουσικά και λυρικά άψογο δίσκο, ένα εκρηκτικό άλμπουμ-κραυγή ενάντια στην σύγχρονη, καταπιεστική μεγαλούπολη, ενάντια στον άβουλο, αποξενωμένο άνθρωπο.
Κάποια τραγούδια που ξεχωρίσαμε τα "Αέναος Κύκλος" και "Αυθυποβολή", όπως και την πολύ καλή διασκευή "Θάλασσα μου σκοτεινή".
Είναι ένα πολύ καλό  album από την αρχή μέχρι το τέλος του.
Official links
https://www.youtube.com/user/CountownTV                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου