Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

BLACK RAINBOWS (IT) + THE BARBER SHOP || 17.10.2015 @ STAGE CLUB (LARISSA)

BLACK RAINBOWS (IT) live
Σαββατο 17 Οκτωβρίου 2015 – Stage Club / Λαρισα
Opening act: The Barber Shop - Πόρτες: 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• Προπώληση (τα πρωτα 100 εισιτήρια): 12€ με μπυρα
• Ταμείο: 15€ με μπυρα

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Snuff Tobacco Støre
Walk The Line Tattoo-Art-Studio

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Ιταλικό psych-fuzz τρίο των Black Rainbows, ηχεί σαν τον μπάσταρδο απόγονο του ‘70s hard rock και της γκρούβας του ‘90s stoner κινήματος. Σφηνάκια από Black Sabbath, MC5 και Led Zeppelin αναμειγνύονται με μικρές δόσεις από Nebula και Fu Manchu, σχηματίζοντας έναν ήχο βαρύ, γκρουβάτο και μοναδικό. Από το 2007, έχουν κυκλοφορήσει τρία full length albums, ενώ “συμμάχησαν” κατά καιρούς με σχήματα όπως οι White Hills, Naam και Farflung, για τη δημιουργία split κυκλοφοριών, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πολυσυζητημένο “Holy Moon” EP. Έχουν εμφανιστεί σε σκηνές ανά τον κόσμο, πραγματοποιώντας στο σύνολο της ιστορίας τους, πάνω από 300 ζωντανές εμφανίσεις.
Το νέο του album “Hawkdope” αποτελεί ένα ιδανικό μείγμα Monster Magnet, Hawkwind και Fu Manchu, που συντελεί σε μία ψυχεδελική, λυσσασμένη καταιγίδα από heavy space-rock, αλλά και συμπεριλαμβάνοντας ένα νέα τραγούδια που κερδίζουν και καθηλώνουν τον ακροατή.

Έχοντας πραγματοποιήσει την προαναφερθείσα κυκλοφορία, την άνοιξη του 2015, μέσω της Heavy Psych Sounds records, οι Black Rainbows περιόδευσαν στην Ευρώπη για περίπου 20 μέρες, ενώ πραγματοποίησαν και ένα μικρό Βρετανικό tour στα τέλη Μαϊου. Έχουν μοιραστέι τη σκηνή με σχήματα όπως οι Airbourne, Nebula, Karma to Burn, Saviours, Jucifer, Farflung, Naam, Ancestors, Entrance Band, Fatso Jetson, Witchcraft, Dead Meadow, Black Mountain, Los Natas, White Hills, Micheal Davids (MC5) και άλλα πολλά, χτίζοντας σταδιακά τη φήμη τους ως ένα εκρηκτικό και καθηλωτικό live act.

Το Σαββατο 17 Οκτωβρίου έρχονται στη Λαρισα, για μία μοναδική συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι "δικοί μας" The Barber Shop (Psychedelic Jam Space Rock).LINKS:
www.heavypsychsounds.com
www.theblackrainbows.com
www.facebook.com/barbershoplarissa

• Διοργάνωση:
Made of Stone Productions
True To The Game

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου