Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

W.E.B. / Fadom / System Decay / Evertruth LIVE @ STAGE LARISA 27/12

W.E.B.

Μετά από μια πορεία 3 δίσκων και 1 EP, έφτασε η ώρα να πατήσουμε στο έδαφος που γέννησε τον ήχο που υπηρετούμε, το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή είναι η πρώτη μας headline περιοδεία εκτός συνόρων, που μας δίνει την δυνατότητα να διαδώσουμε το «απαγορευμένο» μας μήνυμα. Η περιοδεία για την προώθηση του νέου μας άλμπουμ «For Bidens», θα συνεχιστεί με κάποιες εμφανίσεις στην Ελλάδα (Αθήνα, Λάρισα, Τρίκαλα) και θα τελειώσει στην Λεμεσό της Κύπρου την οποία έχουμε να επισκεφτούμε από το 2008. Ανυπομονούμε να βρεθούμε και πάλι πάνω στην σκηνή κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλύτερα.

OFFICIAL SITE - www.webdarkmetal.com
FACEBOOK - www.facebook.com/webdarkness

FADOM

Οι Fadom δημιουργηθηκαν στις αρχες του 2010 κυκλοφορωντας την ιδια χρονια το 1ο τους EP με τιτλο THRASH BANDICOOT. Μετα απο διαφορες live εμφανισεις σε Αθηνα και Θεσσαλονικη κυκλοφορησαν το ντεμπουτο αλμπουμ τους "PANTOPHOBIA" τον Ιανουάριο του 2014 απο την Athens Thrash Attack. Αυτη την περιοδο η μπαντα βρισκεται σε διαδικασια συνθεσης παραλληλα με lives που πλαισιωνουν την προωθηση του PANTOPHOBIA!

Links:
https://www.facebook.com/FadomOfficial
https://www.youtube.com/channel/UCMIojRTbU3FBGlFOxc3y3XA

SYSTEM DECAY

Οι System Decay, δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2005 απ' τον Άγγελο Κομνηνό (κιθάρα) και τον Χρήστο Μπριντζίκη (κιθάρα). Λίγο καιρό αργότερα, στο συγκρότημα προστέθηκε ο Άρης Λάμπος (φωνή) και ο Χρήστος Χαραλαμπίδης (μπάσο).
Το 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο Demo των System Decay με τίτλο "Subterfuge", το οποίο περιείχε 2 κομμάτια, τα οποία κινούνταν σε ιδιαίτερα πειραματικά μονοπάτια. Κόπηκε σε περιορισμένα κομμάτια, κυρίως για να καλύψουν της ανάγκες προώθησης της μουσικής στις ζωντανές εμφανίσεις τις μπάντας, που εκείνη την περίοδο ήταν και το πρώτο μέλημα. Δύο χρόνια μετά, συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2008, κυκλοφόρησε το EP με τίτλο " The End Of Nothing", Cd το οποίο αποτέλεσε το πρώτο στάδιο της αλλαγής του στύλ των System Decay.
Το πρώτο Single με τίτλο "Beneath My Flesh" κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2010, με τα αντίτυπα να εξαντλούνται μεσα σε 2 μήνες και τον Νοέμβριο του 2011 κυκλοφορεί η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “No Tomorrow” συνοδευόμενη από το video-clip “Burn the sun”. Σημαντικές στιγμές στην πορεία του συγκροτήματος υπήρξαν, η πρόκρισή στον ημιτελικό του Battle of the Bands το Φεβρουάριο του 2007 ,η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον πανελλήνιο διαγωνισμό συγκροτημάτων του ωδείου «Φίλιππος Νάκας», το Φεβρουάριο του 2011 και η ανάδειξή του "Beneath My Flesh"ως «Πρόταση demo του μήνα» στο τεύχος Οκτωβρίου του ελληνικού Metal Hammer. To 2012 το συγκρότημα κυκλοφορεί τον πρώτο του promo δίσκο με το τίτλο "No Tomorrow". Το album ήταν αυτοχρηματοδοτούμενο και διακινήθηκε κυρίως σε συναυλίες, ενώ έλαβε καλές κριτικές από τον ελληνικό τύπο. Την ίδια περίοδο γυρίστηκε και το πρώτο videoclip του συγκροτήματος, για το τραγούδι "Burn The Sun". Το 2013 οι system decay υπογραφουν με τη leaders και μπαινουν για ακομα μια φορα στο στουντιο ηχογραφωντς την πρωτη δισκογραφικη δουλεια με τιτλο the gun.

Official Facebook: http://www.facebook.com/pages/System-Decay/186575734716134?sk=info

EVERTRUTH

Newcomer Thrash Metal act απο Λαρισα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου