Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

ELYSIUM - “Labyrinth of Fallen Angels” (2019) Lion music

Οι Elysium έρχονται από την διπλανή μας Ιταλία και μας φέρνουν το πρώτο τους πόνημα, υπό τον τίτλο "Labyrinth Οf Fallen Angels".
Η μπάντα είναι αρκετά χρόνια ενεργή και με σταθερό κορμό των βασικών μελών, πράγμα που δείχνει αφοσίωση στη δουλειά τους.
Το ντεμπούτο των "γειτόνων" παίζει μεταξύ ατμόσφαιρας και δυναμισμού, με κλασικά μοτίβα, χωρίς όμως να λείπει και η μοντερνίλα που θέλουμε.
Το κλασικό metal είναι εδώ, όπως και οι γοτθικές, folk και jazz επιρροές, αλλά είναι ντυμένα όλα αυτά με ένα σύγχρονο μανδύα από επιρροές, όπως και πολύ σύγχρονη παραγωγή.
Κομμάτια σαν το "Before The End' με τα folk περάσματα του, σπάει λίγο την μονοτονία των καταιγιστικών ρυθμών, ενώ πιο ρομαντικά κι απαλά θα έρθουν τα "Fight For All Your Love" και "Higher State Of Concioucsness", προσφέροντας ακόμα περισσότερη ποικιλία.
Ενδιαφέρον έχουν  και οι gothic μελωδίες του "Turn Around" που μέσα στον δίσκο προσθέτουν κάτι όμορφο και μετά φυσικά υπάρχουν τα πιο προοδευτικά που ενίοτε σε κάνουν και να κοπανηθείς!
Αυτό που φαίνεται στο "Labyrinth Of Fallen Angels" είναι πως μιλάμε για μια  κυκλοφορία γεμάτη ωραίες συνθέσεις και καλοδουλεμένα στοιχεία.
Οι επιρροές δεν καλύπτουν την προσωπική ταυτότητα που σίγουρα έχει ο δίσκος, ενώ και η ίδια η μπάντα ήδη κάνει ένα μεγάλο άλμα για τη συνέχεια.
Θεωρούμε σίγουρο ότι το επόμενο άλμπουμ θα είναι ακόμα καλύτερο!!!
OFFICIAL LINKS
https://www.youtube.com/channel/UCVKF7wbSElJsW90yH6qTkNQ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου