Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Disillusive Play - Open Arms

To “Open Arms”έφτασε στα αυτιά µας και είναι µέχρι στιγµής ένας από τους πιο ενδιαφέροντες δίσκους που έχουμε στα χέρια μας.

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια η Hard/Heavy Rock σκηνή στην Ελλάδα αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και σίγουρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ ελπιδοφόρο μέλλον.

Mερικές ώρες μετά το άκουσμα του “Open Arms” μόνο ενθουσιασμό μπορούσα να νιώσω.

Όλο το άλμπουμ διαθέτει χαρακτηριστικά riffs, πολύ δυνατά και ευκολομνημόνευτα ρεφραίν με τολμηρές εναλλαγές και συνδυασμούς.

Και μια εκπληκτική γυναικεία φωνή τις Αντιγόνης Καλαμαρά.

 Η μουσική των Disillusive Play μπορεί να χαρακτηριστεί κυρίως ως Hard/Heavy Rock, αλλά πάντα με Metal νοοτροπία και αρκετά Progressive στοιχεία.Τα παιδιά δείχνουν από τα πρώτα τους αυτά βήματα να έχουν πολύ καλό υλικό για βάση καθώς ο δίσκος στο σύνολο του είναι απολαυστικός και «κυλάει» αβίαστα. 

 

Ένα άλλο κομμάτι στο οποίο θέλω να σταθώ είναι οι τίτλοι των περισσότερων τραγουδιών οι οποίοι σε ιντριγκάρουν να δώσεις προσοχή και στο στίχο.Το αλμπουμ εξερευνά θέματα και κομμάτια της ζωής όπως η αγάπη, τα λάθη που συνεχίζονται από γενιά σε γενιά, η μοναξιά και η απομόνωση, η αγωνία για το αβέβαιο μέλλον και άλλα.

 

Οι Disillusive Play είναι οι : Αντιγόνη Καλαμαρά: Φωνή / Δημήτρης Κνίκος: Κιθάρα / Τριβιζάς Φώτης: Κιθάρα / Μιχάλης Μυτιλήνης: Μπάσο / Δολιανίτης Άρης: Τύμπανα.

 Η μπάντα έχει δυνατή παρουσία στην τοπική live σκηνή με πολλά lives μαζί με γνωστούς καλλιτέχνες και μπάντες.

 Το “Open Arms” έγινε release το 2018 και είναι διαθέσιμο για αγορά / streaming σε όλες τις digital πλατφόρμες, αλλά και σε μορφή cd.

 

Κάτι μου λέει πως θα μας απασχολήσουν ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Ας απολαύσουμε τώρα το ομώνυμο τραγούδι!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου