Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Del Shannon - The Further Adventures Of Charles Westover (1968)

 

Ξεκίνησα να γράφω τη γνώμη μου για τούτο τον δίσκο του Del Shannon (γνωστός από το "Runaway", που πήγε  #1 το 1961 στις ΗΠΑ και θυμήθηκα ότι στον συγκεκριμένο δίσκο υπήρχε αναφορά στο # 11 του πολύ σπουδαίου περιοδικού ΤΙΜΕΜΑΖΙΝΕ. Έτσι αποφάσισα να σας μεταφέρω τη γνώμη των συντακτών του περιοδικού, η οποία συνοψίζεται στο γεγονός, ότι εάν ο κύριος Del Shannon αποφάσιζε να εκδώσει το εν λόγω άλμπουμ με άλλο όνομα (π.χ. με το πραγματικό του Charles Weedon Westover), τότε το άλμπουμ αυτό θα περιλαμβανόταν στις περισσότερες λίστες με τα καλύτερα psych άλμπουμ εκείνης της περιόδου. Για την ιστορία αναφέρουμε, πως για να αποκτήσετε μια original κόπια, θα πρέπει να επενδύσετε περίπου 80€ (χωρίς τα μεταφορικά).
Μουσική προτίμηση το "Silver Birch"
Το εξαιρετικό περιοδικό ΤΙΜΕΜΑΖΙΝΕ μπορείτε να το προμηθευτείτε στα παρακάτω links. Σημειωτέον, ότι σε κάθε τεύχος του περιοδικού περιλαμβάνονται και διάφορα καλούδια, όπως 7"
βινύλιο, CD με σπάνιες ηχογραφήσεις και φυσικά συνεντεύξεις και κριτικές που δεν μπορείτε να τις βρείτε πουθενά αλλού!!!!

Links

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου