Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

JULIAN’S LULLABY – Prisoner Of Emotions


Oι Julian’s Lullaby κυκλοφόρησαν το δεύτερο full length album τους, με τίτλο «Prisoner of Emotions» που περιέχει 10 καινούρια τραγούδια.
Το στίγμα του σχήματος είναι η ανάμιξη του rock-metal  με διάφορα φαινομενικά ετερόκλητα στοιχεία, κάτι που προσπαθούν πολλά σχήματα στις μέρες μας να κάνουν. Δεν το πετυχαίνουν πολλοί όμως και είναι δύσκολο να φτάσει να μας κάνει εντύπωση μια δουλειά από ένα σχήμα που κατάφερε  εν τέλει να ταιριάξει μουσικά στοιχεία από διαφορετικούς χώρους.
Αυτό,  χωρίς αμφιβολία συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπου έχουμε να κάνουμε με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, καθώς μέσα στο «Prisoner of Emotions» θα συναντήσεις τραγούδια που εξισορροπούν ιδανικά  τις κλασσικές metal φόρμες με συμφωνικά και folk στοιχεία, αποδίδοντας ότι καλύτερο έχει να δώσει το κάθε είδος.
Προσεγμένη δουλειά σε όλους τους τομείς, είτε πρόκειται για την σύνθεση, την ενορχήστρωση και την παραγωγή, το album αποτελεί μια σημαντική στιγμή στη πορεία των  Julians Lullaby, κάτι που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς ακούγοντας όλα τα τραγούδια από την αρχή μέχρι το τέλος.
Πάρτε μία γεύση από το νέο τους άλμπουμ και το κομμάτι "Hell's Door". 


Οι JULIAN’S LULLABY είναι:
Anna Lullaby: Φωνητικά
George Saddler: Φωνητικά/ Μπάσο/ στίχοι
Charis Kambitsis: Τύμπανα
Elias Negrin: Κιθάρες/ σύνθεση


Tracklist
1. Angels East
2. Curse Of Gods
3. Death Angel
4. Domino
5. Eyes Of Grey
6. Hanging Crown
7. Hell’s Door
8. Prisoner Of Emotions
9. Simple Thought
10. Starbringer 


LinksΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου