Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

KAMP – “Humans” από το cd “Clairvoyance”

Σας παρουσιάζουμε τους ΚΑΜP.
Οι KAMP σχηματίστηκαν το Χειμώνα του 2012 στην Αθήνα και αποτελούν το προσωπικό σχήμα του Γιάννη Καμπουρόπουλου (a.k.aJohn Kamp), πρώην lead singer τωνCLOSER. Οι επιρροές της μπάντας χαρακτηρίζονται κυρίως από το φάσμα των ακουσμάτων του Γιάννη Καμπουρόπουλου, ενώ «τριγυρνούν»  στο χώρο του alternativerock, εμφατίζοντας κυρίως επάνω στη λογική του "band songwriting", ενώ διαθέτουν αρκετά στοιχεία crossover, περιέχοντας ακόμη και grunge ή nu metal συστατικά. Τα τραγούδια, βασισμένα επάνω στην χαρακτηριστικά μελωδική ερμηνεία του τραγουδιστή, ποικίλλουν, τόσο θεματικά, όσο και μουσικά, δημιουργώντας ένα ιδιότυπο μωσαϊκό.

Το CDLP τους με τίτλο "KAMP:CLAIRVOYANCE", το δεύτερο τους, ολοκληρώθηκε μέσα Ιουνίου 2016 και κυλοφόρησε το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους χωρίς υποστήριξη από κάποιο label. Το album, αρκετά διαφορετικό από το προηγούμενο, κινείται στους ίδιους κανόνες του band songwriting, ωστόσο έχει διαφορετικά και πλέον πολυποίκιλα στοιχεία μουσικής, καλύπτοντας ένα εύρος από 70's rock ballad, μέχρι industrial rock ήχους. Το εξώφυλλο επιμελήθηκε η Loft d'Art (Χρήστος Πακιώτης), ενώ η παραγωγή είναι και πάλι του Γιάννη Καμπουρόπουλου.

Οι KAMP είναι:
John Kamp – lead vocals
Νίκος Κουτσοποδιώτης – guitars
Μιχάλης Ευδαίμων – bass
Αντώνης Δούνιας – drums


Τα πρώτα δείγματα με τα τραγούδια "Clairvoyance" και "Intercourse" άφησαν υποσχέσεις για μια πολύ καλή ανάλογη συνέχεια, και σήμερα σας παρουσιάζουμε το τραγούδι το “Humans
Official links

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου