Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

SIVA SIX – “DAWN OF DAYS”


Το νέο, τέταρτο, full length studio album των SIVA SIX με τίτλο "Dawn of Days" κυκλοφόρησε στις 11 Νοεμβρίου 2016 από την  Alfa Matrix Records. Να σημειώσουμε εδώ ότι το καταπληκτικό εξώφυλλο του άλμπουμ είναι σχεδιασμένο από τον Ιάπωνα Tomoki Hayasaka!!!
Οι SIVA SIX, οι οποίοι μετράνε ήδη 11 χρόνια ζωής, μας προσφέρουν απλόχερα μερικές απ τις καλύτερες στιγμές στην Industrial / Dark Electro σκηνή της χώρας μας και όχι μόνο. Με τον τέταρτό τους δίσκο, το  "Dawn of Days" κάνουν ένα βήμα παραπάνω, ενσωματώνοντας στην μουσική στους παραδοσιακά όργανα  Ανατολής όπως ούτι, ταμπουράς με δοξάρι (yaylı tanbur), ακόμα και θέρεμιν (theremin). Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό καθώς και η παραγωγή του άλμπουμ κινείται σε υψηλά επίπεδα.
Το "Dawn of Days" περιέχει 12 τραγούδια που φιλοξενούν  διαφορετικά φαινομενικά ηχοχρώματα, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα από τα καλύτερα και αρτιότερα album, τα τελευταία χρόνια, στο είδος του. Τo πόσο μακριά θα πάει το "Dawn of Days", θα μας το (απο)δείξει ο χρόνος.  Εμείς με τη σειρά μας οφείλουμε να αγκαλιάσουμε την προσπάθεια των SIVA SIX και να επενδύσουμε άφοβα…
Track list
1. To The Light
2. Daylord
3. Αποκάλυψις
4. The Dead Walk The Earth
5. Twenty Eight (feat. Boog From Junksista & G. Diamantopoulos)
6. Transcendence
7. High On Low
8. The False Prophet
9. Superstition (2K16 Edit)
10. Forever
11. Until Death Reunites Us (feat. G. Diamantopoulos)
12. The Messenger (feat. G. Diamantopoulos)

Links
www.facebook.com/sivasix

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου