Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

AMKEN - Italian Tour 2015


Μετά την επανακυκλοφορία του ντεμπούτου ΕΡ "Adrenaline Shot" σε σπλιτ μέσω της ΕΒΜ Records, καθώς και την έναρξη των ηχογραφήσεων για τον πρώτο τους ολοκληρωμένο δίσκο, οι φρέσκοι μετά τη συμετοχή τους στο φετινό Schoolwave, AMKEN, ανακοίνωσαν μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων σε Ιταλικά εδάφη αυτόν τον Οκτώβρη.

Σχολιάζουν: «Είμαστε υπέρ-ενθουσιασμένοι για αυτή την περιοδεία! Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνουμε όχι μόνο μία, αλλά μια σειρά από εμφανίσεις στο εξωτερικό και οι μπάντες με τις οποίες θα μοιραστούμε τη σκηνή κυριολεκτικά 'σπέρνουν'! To σετ θα αποτελείται από τραγούδια με τα οποία μας γνώρισε ο κόσμος αλλά και νέα κομμάτια, προπομποί του νέου μας άλμπουμ που ηχογραφείται αυτή τη στιγμή! Ιταλία, ανυπομονούμε!!!»

Spread The Adrenaline Tour 2015

Φλωρεντία, Circus Club, 02 Οκτ
Πάντοβα, Bloom, 03 Οκτ
Μιλάνο, Blue Rose Saloon, 04 Οκτ

Η περιοδεία θα περιλαμβάνει μερικά από τα πιο ανερχόμενα συγκροτήματα της ιταλικής thrash σκηνής, όπως τους GΑΜΕ OVER, SOFISTICATOR και AGITATOR. Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε πως αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι ΑΜΚΕΝ παίζουν εκτός συνόρων, καθώς τον τελευταίο χρόνο έχουν μοιραστεί τη σκηνή με SIX FEET UNDER και SKULL FIST σε Γερμανία και Κύπρο αντίστοιχα. Ετοιμαστείτε για γερό headbanging!

Παρακολουθείστε τις ηχογραφήσεις της μπάντας σε πραγματικό χρόνο εδώ: https://instagram.com/amkenthrash/

Links:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου