Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Rock ‘n’ Roll Children, Pandora’s Box Live In Larissa Mar 28, 2015

Το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Larissa Sports Center, στην Τερψιθέα, ο Μιχάλης Ζουναράκης διοργάνωσε μια συναυλία με τη συμμετοχή των RocknRoll Children, μια tribute ελληνική μπάντα σε έναν από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της παγκόσμιας Hard Rock και Heavy Metal μουσικής. Φυσικά μιλάμε για τον Ronnie James Dio, ο οποίος μας άφησε χρόνους στις 16 Μαΐου 2010 ύστερα από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο και πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Big Heavens Band. Τη συναυλία άνοιξαν οι Pandoras Box, μία progressive metal μπάντα από τη Λάρισα, οι οποίοι, όντες τεχνικά άρτιοι και παίζοντας δικά τους τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του επικού “Last Time” (ύμνος) αποτέλεσαν την καλύτερη εισαγωγή και προθέρμανση για το δυνατό σοκ που θα ακολουθούσε.
Στη σκηνή λοιπόν ανέβηκαν ο Γιάννης Παπανικολάου και οι RocknRoll Children και από την πρώτη νότα του Man On The Silver Mountain, με το οποίο ξεκίνησαν το event,  ανέλαβαν να μας ξεθεώσουν. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι παρόλο που πρόκειται για ένα tribute συγκρότημα, εν τούτοις στέκεται επάξια στο πάλκο με μοναδική σκηνική παρουσία και, δεδομένων των ικανοτήτων των μελών, τιμούν με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του RJD.
Παίξανε περισσότερο από τρεις ώρες και ως guests εμφανίστηκαν οι: Κώστας Μυλωνάς (Sunburst, New Day Slave, Outloud), Steve Lado (Tardive Dyskinesia), Gus Drax (Sunburst, Black Fate, Biomechanical), Μίνα Γιαννοπούλου,  Εβίτα Μουτσοπούλου (OK), Γιώργος Σταυρόπουλος (Strike Light, Erase), Vasilis Georgiou (Sunburst, Black Fate, Innosense), Alexandros Kostarakos (ex-Marauder), Αλέξανδρος Σιδεράκος (Pandoras Box), Χρήστος Νάνης (Warwolf), Παναγιώτης Τσελέπης, Ηρακλής Ζώτος, ενώ εκτός προγράμματος στη σκηνή μαζί με τον Γιάννη Παπανικολάου ανέβηκε και ο Tziou των Murder Angels.
Περιττό να τονίσουμε ότι η μπύρα έρεε άφθονη, το headbanging και το stagediving ήταν μέσα στη ημερησία διάταξη και οι τυχεροί θνητοί που παραβρεθήκαμε απολαύσαμε αθάνατα τραγούδια όπως Children Of The Sea, Mob Rules, Stargazer, Holy Diver, Gates Of Babylon, Catch The Rainbow, Die Young, RnR Children, Lady Of The Lake (το τραγούδησαν μαζί η Μίνα με την Εβίτα), Long Live RocknRoll, Heaven & Hell και φυσικά κλείσανε με το Stars με τη συμμετοχή όλων των προαναφερθέντων guests.Το όλο πάρτυ συνεχίστηκε με το ίδιο κέφι και με αμείωτη ένταση στο Μεταλουργείο με τη συμμετοχή φυσικά και των RocknRoll Children.




Πρωτοδημοσιεύτηκε στο rocktime.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου