Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Enemy Of Reality Live In Larissa στις 5 Οκτώβρη στο Stage

   Ο ήχος των ENEMY OF REALITY είναι μελωδικός και επιβλητικός, έχοντας ως όχημά του την υπέροχα ευέλικτη φωνή της soprano Ηλιάνας Τσακιράκη, γνωστής και από την προηγούμενη θητεία της στους –επίσης συμφωνικούς- MEDEN AGAN, όπως και από τη πολυσυζητημένη συμμετοχή της στο “The Great Mass”, των Ελλήνων death metal pioneers, SEPTICFLESH-official-. Το “Rejected Gods” είναι μία σημαντικότατη κυκλοφορία για το ιδίωμα, γεγονός που καταδεικνύει τόσο η καλλιτεχνική/ μουσική του αξία, όσο και η πληθώρα καταξιωμένων συνεργατών/ συμμετοχών μέσα σε αυτό, όπως του ταλαντούχου Γάλλου Pierre-Alain D. // 3mmi Design στη δημιουργία του artwork, του πολυμήχανου Χρήστου Αντωνίου (Septic Flesh, Chaostar -official-) στη σύνθεση του εισαγωγικού τραγουδιού του album αλλά και πολυάριθμων τραγουδιστών όπως οι Ailyn Gimenez Sirenia (Sirenia), Mike Lepond (Symphony X), Androniki Skoula (Chaostar), Maxi Nil Official (Jaded Star Official, ex-Visions of Atlantis Official), καθένας εκ των οποίων προσδίδει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στο τελικό αποτέλεσμα, που περιστρέφεται θεματικά και στιχουργικά γύρω από την Ελληνική μυθολογία.

    Οι ENEMY OF REALITY ντεμπουτάρουν συναυλιακά στα Τρίκαλα και τη Λάρισα στις 4 και 5 Οκτωβρίου αντίστοιχα, έρχομενοι να αποδείξουν τη φήμη τους ως ένα πολλά υποσχόμενο σχήμα στο παγκόσμιο symphonic metal στερέωμα αλλά και ως ένα δυνατό live act, υπόθεση βασισμένη στις προηγούμενες θητείες των μελών τους σε σχήματα όπως οι Meden Agan, Keado Mores και Steelborn.

    Μαζί τους θα εμφανιστούν οι επίσης συμφωνικοί metallers vaultOFacanthus από το Αίγιο, όπως και οι Pandora's Box (Larissa Gr) (progressive metal, Λάρισα).

    Η ώρα έναρξης είναι 21:00 και το εισιτήριο θα κοστίζει 6 ευρώ.

    Περισσότερες πληροφορίες: www.enemyofreality.com - www.facebook.com/pages/Enemy-Of-Reality-Official/448138575304840 - www.facebook.com/Trailblazerrecords

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου