Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

BUILDING CHAOS - BOURBON TIMES

Οι Αθηναίοι δυναμίτες Building Chaos και η νέα κυκλοφορία τους "Bourbon Times" βρίσκεται στα χέρια μας και το αγαπήσαμε από το πρώτο άκουσμα!

Ένας χαρισματικός δίσκος που βρίθει από όμορφες δημιουργίες και που κινείται σε μονοπάτια country, thrash, blues, southern και heavy, με φωνητικά ξεσπάσματα και εναλλαγές ήχων  που παραπέμπουν σε εξωπραγματικές καταστάσεις!


Ο δίσκος ξεκινά με το δυναμικό "Blood Boil" που δείχνει την πιο country και blues πλευρά της μπάντας. Όμως μη σας ξεγελάει αυτή η περιγραφή...από το ξεκίνημα του σε πιάνει από το μαλλιά και σε βάζει στη δίνη του μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Γκαζωμένες κιθάρες και φορτωμένο rhythm section και το μουσικό ταξίδι συνεχίζεται με το "Blink of the Eye" που  επίσης είναι από τα κομμάτια που ξεχωρίζουν όπως και το “Texas Jack” Reed που σε χτυπά στην καρδιά.

Το άλμπουμ έχει ευκολοάκουστα αλλά και δυναμικά ρεφρέν που ξεσπούν, κάτι που βοηθάει τα κομμάτια να αποτυπώνονται εύκολα στο μυαλό του ακροατή.

Είναι μια δουλειά που πατάει σε δυνατά και καλά παιξίματα και που ακούγεται απνευστί και πολύ ευχάριστα, κερδίζοντας επάξια μία θέση στα καλύτερα album του είδους για τη φετεινή χρονιά!

Όλα τα  κομμάτια, αποτελούν ένα συμπαγές σύνολο 12 μοναδικών συνθέσεων!

To “BourbonTimes” κυκλοφορεί από την “Someone Shaved my Ass”.

Ας ξεκινήσουμε την ακρόασή μας με το "Blood Boil".

Tracklisting

Blood Boil

“Texas Jack” Reed

Until the End

Ritual

The Hunt

Let the River Bear Your Bones

Snakefang

The King is High

Blink of the Eye

Heavy Chains

D.O.W.N.

California Love

 

Links

https://soundcloud.com/building-chaos

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου