Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Anorimoi, Λέσια, Pandagore @STAGE Larissa


Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 συναθροιστήκαμε για μια ακόμη φορά στο φιλόξενο χώρο του Stage στη Λάρισα για μια βραδιά γεμάτη μουσική και άφθονο γέλιο, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Ροκ & Μέταλ Μουσικής «Μεταλλουργείο». Η μουσική νύχτα ξεκίνησε με τους Pandagore, μία comedy grindcore μπάντα από τη Λάρισα, η οποία, με τραγούδια όπως «Το ρομαντικό κοτόπουλο» και «Βιασμός θανάτου», σκόρπισε στο κοινό ιδιαίτερη ικανοποίηση. Όπως μάλιστα μου έλεγε μετά το live ο Πάνος Παπαστεργίου, τραγουδιστής του γκρουπ, εκείνο που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι το κοινό αφενός μεν να γουστάρει τη μουσική τους, αφετέρου να περνάει ευχάριστα με τη σκηνική τους παρουσία.

Δεύτερη μπάντα τα Λέσια από την Καρδίτσα. Δεν τους είχα ξαναδεί ζωντανά και οφείλω να ομολογήσω ότι η φήμη τους προηγούνταν. Παίξανε τραγούδια όπως το «Γουρνοθλιά με πράσο» και «Φαρσαλιώτικο μαχαίρι» και αφήσανε πολύ καλές εντυπώσεις δημιουργώντας μας έτσι την επιθυμία να θέλουμε να τους ξαναδούμε σύντομα.
Τέλος οι headliners της βραδιάς, οι φοβεροί και τρομεροί  Anorimoi, οι οποίοι βάλθηκαν να μας αποτελειώσουν και φυσικά το πέτυχαν. Ο  Count Vargsteiner με τα σκετσάκια του και τον ποιητικό του οίστρο εναλλάσσει τα comedy metal μουσικά βέλη που εκτόξευε η γεμάτη μπρίο μπάντα, έχοντας τον Τραμπάκουλα σε δαιμονιώδη φόρμα (και τον Μπόκολη φυσικά) και για ακόμη μία φορά μας έστειλαν κυριολεκτικά αδιάβαστους παίζοντας ασταμάτητα για τουλάχιστον δύο ώρες.Η βραδιά έκλεισε στο after party που έλαβε χώρα (πού αλλού;) στο «Μεταλλουργείο», όπου ο Πάνος των Pandagore σαφώς ικανοποιημένος από την εμφάνισή τους κερνούσε στον κόσμο σφηνάκια-τσίπουρα, ενώ στα decks ο Κώστας των Mind Terrorist μας απογείωσε με τις μουσικές του επιλογές.
Πρωτοδημοσιεύθηκε στο rocktime.gr

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου