Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

VARATHRON-SOULSKINNER-THE UNCONFESSED-DEACIDIFIED @Larissa Sports Center May 16, 2015

Οι VARATHRON αποτελούν μια μπάντα θρύλο που όρισε τον Ελληνικό Black Metal ήχο και απο το 1988 διατηρούν μία μοναδική occult ταυτότητα παγκοσμίως, χάρη στην επιμονή και αφοσίωση του frontman, Stefan Necroabyssious. Τα demo τους, το θρυλικό split με τους Necromantia καθώς και άλμπουμ όπως το “His Majesty at the Swamp” και το “Walpurgisnacht” αποτελούν πλέον διαχρονικά διαμάντια της Black Metal κουλτούρας. Το συγκρότημα τον τελευταίο χρόνο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους δίσκου “Untrodden Corridors of Hades” (που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες απο την Agonia Records), πραγματοποιεί εμφανίσεις στην Ελλάδα και για πρώτη φορά στην ιστορία του, εμφανίσεις σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Οι soulskinner δημιουργηθηκαν το 1999. Στο ενεργητικο τους εχουν 3 αλμπουμ,2 split 7’’, με Vorkreist και Obsecration ,και ένα split 10”(με embrace of thorns,nergal Kawir).στο προσφατο αλμπουμ τους το «crypts of ancient wisdom” από την xtreem records βαδιζουν σε πιο old school death metal όπως οι bolt thrower και asphyx.
Oι Τhe Unconfessed ιδρυθηκαν το 2000,ειναι μια πενταμελης μπαντα απο την Λαρισα και παιζουν Epic-Black/Thrash.Το συγκροτημα αποτελειτε απο μελη των Blustery Caveat-Murder Angels κ.α. και ετοιμαζονται σιγα-σιγα για το πρωτο Full-length. 
Οι Deacidified είναι μια τετραμελής Death Metal μπάντα από την Καρδίτσα, η οποία σχηματίστηκε το 2014. Έχει κυκλοφορήσει ένα promo 2 κομματιών το οποίο ηχογραφήθηκε στα Infected Studios στην Λειβαδιά. Αυτή την στιγμή δουλεύουν πάνω σε νέα κομμάτια με σκοπό την πρώτη full length κυκλοφορία τους.
Μέλη:
Vaios Sven - Vox
Chris Sven - Guitars
George Sven - Bass
Sakis Spiropoulos – Drums

Το εισιτηριο της συναυλιας κοστιζει 10 ευρω και η προπωληση θα υπαρχει στο Rock Music Store,στο Μεταλλουργειο και στα Οπτικα Λαγιιος.
Για τη συναυλια θα διοργανωθει εκδρομη.Για πληροφοριες και συμμετοχες για το λεωφορειο μονο απο το Rock Music Store η στο στηλ. 6978 817 406.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου